Hartelijk Welkom bij Elle Westra Scooters
(0 item) - € 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

NIU Scooters

Bij Elle Westra vindt u een uitgebreid assortiment NIU scooters. NIU is momenteel dé wereldwijde marktleider op het gebied van e-scooters. Het merk is in 2014 opgericht en inmiddels rijden er al meer dan 500.000 elektrische scooters van NIU rond.

NIU e-scooters staan bekend om hoge kwaliteit, luxe en strakke designs. Bovendien worden voor de scooters A-merk onderdelen gebruikt van merken zoals Panasonic, LG en Bosch. Technische snufjes, een hoge actieradius en korte oplaadtijd maakt dat NIU scooters erg geliefd zijn.

 

Verschillende modellen NIU scooters

Wij hebben verschillende modellen NIU scooters in ons asortiment. Er is dus altijd wel een scooter die bij uw wensen past. Ga bijvoorbeeld voor een e-scooter uit de NIU NQi-serie. Dit zijn de meest verkochte scooters. Ook kunt u kiezen uit meerdere typen uit de NIU UQi-serie. Vindt u het uiterlijk van uw scooter belangrijk? Bekijk dan eens de elektrische scooters uit de MQi-serie. Deze modellen staan namelijk vooral bekend om hun mooie design. Deze NIU scooters hebben dan ook niet voor niets meerdere design awards gewonnen.

 

Elektrische NIU scooters mét app

De scooters van NIU staan bekend om hun high-tech snufjes. Zo kunt u uw scooter verbinden met de NIU app. In deze app blijft u op de hoogte van alle eigenschappen van uw scooter. Zo kunt u zien hoe vol de batterij is en uw rijgeschiedenis inzien. Verder bevat de app een anti-diefstalsysteem, waardoor u gewaarschuwd wordt als uw scooter wordt verplaatst. Ook kunt u met de GPS-functie de locatie van uw NIU scooter in real-time bekijken.

 

Kwalitatief hoogwaardige e-scooter

Alle e-scooters van NIU worden alleen gemaakt van de beste, kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit geldt uiteraard voor zowel de binnen- als de buitenkant. Bovendien maakt NIU enkel gebruik van de beste en nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Bovendien wordt er gebruik gemaakt van de beste technologie voor veiligheid en duurzaamheid. Een voorbeeld hiervan is het remsysteem, dat automatisch de remkracht over de voorste én achterste remschijven verdeelt. Hierdoor wordt de remweg korter, ook als u plotseling moet remmen en een hoge snelheid heeft.

 

NIU scooters vindt u bij Elle Westra

Bij Elle Westra bestelt u de door u gewenste scooter gemakkelijk online. Hierbij leveren wij door heel Nederland. Waar u ook woont,  uw scooter wordt door ons altijd snel bij u thuisbezorgd.

Uiteraard kunt u ook altijd langskomen in onze showroom. U vindt ons aan de Bedumerweg 55-57 in Groningen. In onze werkplaats voeren onze ervaren monteurs allerhande onderhoud en reparaties uit.

Ook kunt u hier altijd ons assortiment scooters van dichtbij bekijken. Bovendien voorzien wij u graag van specialistisch advies. Liever zo snel mogelijk uw bestelling in huis? Koop dan nu een van de NIU scooters online in onze webshop!