Hartelijk Welkom bij Elle Westra Scooters
(0 item) - € 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Subcategories:

Scooters

Op zoek naar de mooiste scooters om te kopen? Elle Westra heeft het ruimste aanbod aan nieuwe- maar ook tweedehands scooters in Groningen. Bij Elle Westra vindt u toonaangevende scooter merken, zowel voor de gewone scooter als de e-scooter.

In onze showroom vindt u scooters van uiteenlopende merken. Zo is onze scooterwinkel geliefd bij echte Stadjers, maar ook bij vele studenten. Dus bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands scooter? Kom langs in onze winkel! Onze scooterzaak staat bekend om het vriendelijke personeel en de goede dienstverlening. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van alle soorten scooters!

 

Voor iedere wens een groot aanbod scooters

Met ons grote aanbod scooters kunnen wij aan ieders wens voldoen. Zo hebben wij naast de moderne modellen ook bijvoorbeeld de welbekende retro scooter van Vespa. U kunt bij ons terecht een gevarieerd aanbod van goedkope opties tot de duurdere merken en ook scooter onderdelen en accessoires.
Zo vindt u bij ons scooters van de merken Vespa, Peugeot, Kymco of de elektrische scooters van NIU. Naast deze merken zien wij ook dat er extra veel vraag is naar scooters voor bezorging. Deze vindt u op de speciale bezorgscooters pagina.

 

Standaard vs. Elektrische scooter kopen

In ons assortiment scooters kunt u kiezen voor een standaard scooter welke rijdt op benzine of een elektrische scooter. Een elektrische scooter kopen is tegenwoordig erg populair, mede door de elektrische deelscooters die u vast door de stad hebt zien rijden. Deze scooters zijn voornamelijk handig als u dagelijks kleine afstanden rijdt.
Een gemiddelde elektrische scooter kan gemiddeld 100 kilometer rijden op een volle accu. Moet u dagelijks iets verder rijden en heeft u geen tijd om deze tussendoor op te laden is wellicht een standaard scooter interessanter. De accu opladen kost meer tijd dan even langs de benzine pomp gaan, gemiddeld zo’n 6 uur om volledig op te laden.

 

Wat zijn de beste scooters?

Welke scooter voor uw situatie het beste is hangt natuurlijk af van uw budget, maar ook wat u er mee wilt gaan doen. Hierbij is het goed om over verschillende vragen na te denken:

  • Hoeveel kilometers gaat u maken?
  • Hoe groot is uw postuur?
  • Gaat u de scooter dagelijks gebruiken?

Over het algemeen zijn Europese en Japanse scooters van de beste kwaliteit en voorkomt u regelmatig langs de kant staan. Daarentegen is een elektrische scooter veel minder storingsgevoelig en heeft deze minder onderhoud nodig. Toch zijn er ook voor een klein budget genoeg opties, zoals Piaggio en Sym. Daarnaast kan met een kleiner budget tweedehands scooters een interessante keuze zijn.

 

Koop uw scooter bij Elle Westra

Naast scooters kopen kunt u ook voor onderhoud en reparatie bij ons terecht. Wij hebben namelijk onze eigen werkplaats in de winkel, waar onze monteurs uw scooter graag onder handen nemen.

Twijfelt u nog welke scooter het beste bij u past? Kom gerust langs in onze showroom, onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands tweewieler. Weet u al welke scooter u wilt? Bestel dan direct online! Elle Westra is uw specialist op het gebied van scooters.

Artikelen 1 tot 12 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina